سرپرست دانشگاه ولایت خبرداد:

مجوز ایجاد رشته کارشناسی ارشد مکاترونیک در دانشگاه ولایت ایرانشهر صادر شد.

۲۵ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۴ کد : ۱۰۷۴ اخبار
تعداد بازدید:۵۳۳
دانشگاه ولایت ایرانشهر با دریافت مجوز از شورای گسترش وزارت علوم در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در مقطع کارشناسی ارشد مکاترونیک از طریق آزمون کارشناسی ارشد سراسری دانشجو می پذیرد.
مجوز ایجاد رشته کارشناسی ارشد مکاترونیک در دانشگاه ولایت ایرانشهر صادر شد.

دکتر نجفی آشتیانی سرپرست دانشگاه ولایت در گفتگو با روابط عمومی این دانشگاه گفت: دانشگاه ولایت با دریافت مجوز از شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در مقطع کارشناسی ارشد مکاترونیک از طریق آزمون کارشناسی ارشد سراسری دانشجو می‌پذیرد.

دکتر نجفی آشتیانی اظهار داشت؛ این رشته به صورت مشترک با همکاری اعضای هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک و گروه مهندسی برق و گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه برگزار خواهد شد.

وی در پایان افزود؛ دانشجویان می‌توانند برای پذیرش در این رشته، در آزمون کارشناسی ارشد مجموعه مهندسی مکانیک یا مجموعه مهندسی برق شرکت کرده و در زمان انتخاب رشته، گرایش مکاترونیک را ذیل هر یک از مجموعه‌های عنوان شده انتخاب کنند.

( ۴ )