بیانیه دانشگاهیان دانشگاه ولایت در محکومیت اهانت نشریه هتاک فرانسوی (شارلی ابدو) به جایگاه مرجعیت دینی و مقام ولایت

۲۱ دی ۱۴۰۱ | ۲۰:۲۸ کد : ۱۲۹۷ اخبار
تعداد بازدید:۳۲۹
بیانیه دانشگاهیان دانشگاه ولایت در محکومیت اهانت نشریه هتاک فرانسوی (شارلی ابدو) به جایگاه مرجعیت دینی و مقام ولایت

بسم الله الرحمن الرحیم 

ومکرو و مکر الله ولله خیر الماکرین 
(۵۴ آل عمران)

فرانسه در دوران معاصر خود را به عنوان  کشور مهد حقوق بشر معرفی کرده و  با شعارزدگی سطحی و در خلاء فقدان مراجع مطالبه گر مردمی و جهانی؛ آزادی و برابری را مطرح کرده و مدعی عملگرایی شده است. فرانسه در راه اندازی و حضور در سازمان های بین المللی و بکارگیری تبلیغات گسترده موفق شده برای مقاصد سیاسی خود مشروعیتی ظاهری ایجاد نمایند. فرانسه در این حوزه هم در معاهدات و منشورهای بین المللی و هم در پیمان های اروپایی مرتبط عضویت و مشارکتی فعال دارد بگونه ای که سازمان های فعال حقوق بشری در فرانسه در موضوعاتی مانند دفاع از آزادی بیان، آزادی قلم، حقوق زنان، حقوق کودکان، حقوق زندانیان، حقوق اقلیت ها، مبارزه با شکنجه و دفاع از حقوق مهاجرین و پناهندگان و خبرنگاران و حمایت از دمکراسی فعال می باشند اما چه کسی است که نداند این اقدامات  در حد شعار و سطحی بدون اراده ی عملی باقی مانده است. در واقع فرانسه مدعی لیبرال دموکراسی آنگونه که در عمل نشان داده است هیچ گونه پایبندی نسبت به حقوق بشر چه در داخل کشور خود و چه نسبت به حقوق دیگر کشورها قائل نیست. برخی از مهمترین موارد نقض حقوق بشر در فرانسه  ؛
۱. فروش اسلحه به عربستان سعودی و امارات متحده عربی جهت استفاده در جنگ یمن، از جمله مواردی است که مصداق نقض حقوق بشر است ، اما در خصوص این موارد هیچ اقدامی برای کنترل و رعایت قانون از سوی شرکت ها به ویژه شرکت های تسلیحاتی، اعمال نگردیده است.
۲. رفتارهای افراطی و خشونت آمیز پلیس فرانسه در برخورد با معترضان یکی دیگر از موارد مکرر نقض حقوق بشر در فرانسه می باشد .
۳. در حوزه ادیان به رغم آن که در ماده دوم قانون اساسی ۱۹۵۸ فرانسه آمده است که فرانسه کشور غیر مذهبی است ولی در عین حال به تمام اعتقادات دینی، بطور مساوی احترام می گذارد اما در عمل چنین نبوده است مثلا  وضع قوانین مختلف و محدودیت های متفاوتی که علیه جامعه مسلمانان در چند دهه اخیر وضع گردیده گویای نقض این قانون می باشد.
۴. اعمال برخی محدودیت های مرتبط با شیوع  ویروس  کرونا و استفاده اغراق آمیز از نیروهای پلیس در اعمال مقررات از مصادیق بارز نقض حقوق بشر به ویژه در خصوص مهاجرین و متقاضیان پناهندگی است .
 در واقع چنین بنظر می رسد که فرانسه  بار ها در این دوران؛ چه در داخل کشور فرانسه، که اقلیت های دینی و قومیت‌ها نه تنها از کوچکترین حقوق سیاسی محروم( بیش از ۶ میلیون مسلمان در فرانسه از حقوق طبیعی خود مانند ؛ حجاب ، انجام مناسک دینی ، داشتن حق کار و فعالیت های اجتماعی و.... محروم هستند ) بلکه بارها مورد آزار و اذیت و تحقیر قرار گرفته اند، چه در بیرون از فرانسه که با دخالت مستقیم و غیر مستقیم در کشورهای اسلامی بویژه ایران عزیز  ادعای حقوق بشری مانند ؛ آزادی بیان و حجاب را جهت پیاده کردن منافع استعماری مطرح کرده است . گواه این سخن آنجا است  که هر گاه برگی از اقتدار ایران به جهانیان معرفی شده است  ، کشورهای استعماری به دنبال آن با بهانه های واهی دنبال بر هم زدن آرامش و امنیت کشور عزیز ما شده بوده اند . مرور  حوادث  و اغتشاشات اخیر و نحوه پردازش رسانه های غربی به این مسائل و اقدامات سیاسی آشکار  برخی از  کشورها استعماری از این حوادث نشان داد که ایران بیدی نیست که با این بادها بلرزد و لذا به دسیسه همیشگی خود یعنی توسل به رسانه ها دست زده و سعی در بر هم زدن احساسات جامعه با توهین به  روحانیت و بویژه امام خامنه ای رهبر ایران  زده اند . هر چند نباید غیر از این از غرب  انتظاری  داشت چون آن‌ها امروز از نفوذ اسلام و آموزه‌های پیامبر به اروپا هراس پیدا کرده‌اند اما مجموعه  دانشگاه ولایت ( مجموعه ریاست، اساتید، کارکنان و دانشجویان) نه تنها به شدت  اینگونه اقدامات را محکوم کرده بلکه  از مجموعه حقوقی دولت تقاضای پیگیری داشته  و اعلام می داریم که از انجام  هیچ اقدامی به جهت پاسداری از جایگاه رهبری و ولایت فقیه کوتاهی نخواهیم  کرد.


( ۱ )