راهنمای سیستم گلستان

چگونگی اخذ درس مطالعه آزاد (معرفی به استاد)

۱۰ اسفند ۱۴۰۱ | ۲۳:۳۶ کد : ۱۳۹۹ اطلاعیه
تعداد بازدید:۱۹۳
معرفی قوانین و راهنمای نحوه اخذ درس مطالعه آزاد (معرفی به استاد) در سیستم گلستان
چگونگی اخذ درس مطالعه آزاد (معرفی به استاد)

فرایند اخذ درس معرفی به استاد

• دانشجو در آخرین نیمسال تحصیلی میتواند حداکثر دو درس نظری را در صورت عدم ارائه یا تلاقی درس با سایر دروس، همزمان با دروس دیگر در ابتدای نیمسال بصورت معرفی به استاد اخذ نماید.
  • اخذ دروس معرفی به استاد در دوره تابستان منوط به عدم ارائه یا تلاقی درس با سایر دروس، در دوره تابستان و همچنین در نیمسال قبل)نیمسال دوم سال تحصیلی) میباشد.

نکات مهم:

• دروس معرفی به استاد به منظور کمک به دانشجویان نیمسال آخر جهت فراغت از تحصیل در نظر گرفته شده است. دانشجویان در صورتی که قصد اخذ درسی را به صورت معرفی به استاد دارند، باید ضمن هماهنگی با استاد مربوط نسبت به انتخاب درس مورد نظر در ابتدای نیمسال تا 3هفته پس از شروع کلاسها اقدام نمایند.
  • نمره این دروس همزمان با سایر دروس و در بازه امتحانات پایان نیمسال قابل ثبت میباشد.
  • تعداد واحدهای دانشجو در آخرین نیمسال تحصیل پس از اخذ دروس معرفی به استاد نمیتواند از 24 و برای نیمسال تابستان از 8 تجاوز نماید.
  • اعلام نمره دروس معرفی به استاد در بازه امتحانات پایان نیمسال اخذ درس و تأیید نهایی آن حداکثر 9روز پس از برگزاری آخرین امتحان امکانپذیر است و در صورت عدم مراجعه دانشجو برای ارزیابی درس، نمره صفر توسط استاد برای وی ثبت میگردد.

برای اخذ درس معرفی به استاد میتوان به شرح زیر اقدام نمود:

1. ابتدا در سیستم گلستان، روی منوی پیشخوان خدمت برروی گزینه درخواست اخذ درس مطالعه آزاد توسط دانشجو کلیک نمایید.
  2. سپس بر روی گزینه درخواست جدید کلیک نمایید
  3. شماره درس و کد استاد مورد نظر را وارد و دکمه ایجاد را بفشارید. (شماره درس را از گزارش 272-تطبیق دروس بیابید. برای جستجوی فامیل استاد با علامت % چند حرف اول نام ایشان را جستجو کنید)
  4. پس از ثبت درخواست گزینه بازگشت را انتخاب و پس از این مرحله برروی آیکون تأیید و ارسال کلیک نموده تا درخواست شما در گردش کار قرار گیرد و برای استاد انتخابی جهت اعلام نظر ارسال گردد

گردش کار این فرایند به شرح ذیل میباشد:

1. دانشجو (ثبت و ارسال درخواست)
  2. استاد راهنمای تحصیلی دانشجو (بررسی لزوم اخذ درس)
  3. مدیر گروه آموزشی (رد یا تأیید درخواست/تعیین استاد درس)
  4. استاد درس (رد یا تأیید درخواست/ ثبت تاریخ امتحان/ برگزاری امتحان و ثبت نمره)
  5. معاون آموزشی دانشکده (بررسی قوانین)
  6. مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی (بررسی قوانین / رد یا تأیید درخواست)
  7. کارشناس آموزش کل دانشگاه (کنترل قوانین آموزشی و احراز شرایط- ثبت نمره)

آموزش تصویری ویژه دانشجو:

مرحله1 و 2:

مرحله3:

پس از فشردن دکمه ایجاد، هشدار زیر نمایش داده می شود.

با بستن پنجره موجود، مجددا به پیشخوان مراجعه کنید.

در پیشخوان، باید حتما مرحله تایید و ارسال به مدیر گروه را انجام دهید.

ویژه گروهای آموزشی:

ویژه استاد: