اطلاعیه ثبت نام دانشجویان کارشناسی ورودی ۹۹

۱۲ آبان ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۵ کد : ۴۳۶ اطلاعیه
اطلاعیه ثبت نام دانشجویان کارشناسی ورودی ۹۹

به اطلاع پذیرفته شدگان کارشناسی (با آزمون وصرفا بر اساس سوابق تحصیلی) سال ۱۳۹۹ دانشگاه ولایت میرساند، ثبت نام به صورت غیر حضوری از روز شنبه ۱۷ آبان تا پایان روز چهارشنبه ۲1 آبان و از طریق سیستم گلستان صورت میگیرد.
راهنمای ثبت نام قبل از این تاریخ از طریق همین سایت قابل مشاهده خواهد بود.

مدارک الزامی برای ثبت نام دانشجویان جدید الورود دانشگاه ولایت به صورت غیر حضوری در مقطع کارشناسی  به شرح زیر می باشد .

1: مدرک دوره متوسطه یا گواهی موقت

2: مدرک دوره پیش دانشگاهی یا گواهی موقت

3: ریز نمرات دوره متوسطه

4: ریز نمرات دوره دانشگاهی

5 : گواهی سوابق تحصیلیی فرم 602 به تایید دبیرستان برای نظام آموزشی 3-3-6

6: عکس اسکن شده

7 : فتوکپی شناسنامه از تمام صفحات

8: فتوکپی کارت ملی پشت و رو

9: تاییدیه تحصیلی به آدرس EMT.MEDU.IR مراجعه نمایید و کد رهگیری دریافت نمایید .

10: ضمنا دانشجویان اخراج آموزشی و یا دانشجوی انصرافی دوره روزانه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی حداکثر تا تاریخ 31/2/99 لازم است فرم انصراف از تحصیل و گواهی تسویه حساب کامل تایید شده دانشگاه و اداره کل امور دانشجویان داخل ارائه نمایند.

• تاریخ اخذ دیپلم ، دوره پیش دانشگاهی و مدرک تحصیلی پایه دوازدهم در هر یک از رشته های تحصیلی حداکثر باید تا تاریخ 31/6/99 باشد.

( ۶۲ )

نظر شما :

سیناکاظمی ۱۳ آبان ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۵
سلام ثبت نام نوبت دوم از چه تاریخی شروع میشود وبه چه شکل هست
محمد ۱۳ آبان ۱۳۹۹ | ۲۲:۲۹
با سلام بعداژ ثبت نام اینترنتی بایدکی برم سر کلاس ها بنده دررشته مدیریت کسب وکارهای کوچک قبول شدم وساکن استان گلستان هستم آیا خوابگاه ومکانتی برای دانشجویان غیر بومی داره وهزینه چیزی هم داره یا کلا رایگانه بنده ممنون میشم راهنمایی کنید، باتشکر
بهمن ۱۶ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۲
خوب است