انتصاب مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ولایت

۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۰ کد : ۹۳۳ اخبار
انتصاب مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ولایت

طی حکمی از سوی دکتر حامد نجفی آشتیانی، سرپرست دانشگاه ولایت، دکتر علیرضا طاوسی، عضو هیأت علمی دانشگاه ولایت به سمت « سرپرست مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب شد.

در متن این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر علیرضا طاوسی

عضو محترم هیأت علمی دانشگاه

باسلام؛

احتراما، نظر به تعهد، دانش، شایستگی و مسؤلیت پذیری جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست مدیر امور آموزشی منصوب می شویدامید است با اتکال به خداوند متعال در تحقق اهداف دانشگاه همانند گذشته موفق و پیروز باشید. عزت، توفیق و سر بلندی جنابعالی را در انجام وظایف محوله از خداوند منان مسئلت می نمایم.

گفتنی است از زحمات دکتر مصطفی دشتی آهنگر مدیر سابق امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اهداء لوح تقدیر قدردانی شد.